| Szerző |
Üzenet |
Peet
Stabil kezdő

Pécs, Nagykanizsa
Állapot: Offline
|
Elküldve:
2010-02-09 19:49:30 |

|
Van esetleg egy olaszos, aki éppen ráér és szivesen lefordítaná?  |
____________ Vigyázzatok, nehogy rossz híremet halljátok! |
|
|
 |
Pippomio
Cserejátékos

Sopron
|
Elküldve:
2010-02-09 19:34:17 |

|
| MILANboy77 írta: | | Pippomio írta: | Hát Leo is hibáztatható pár dologban (Egy csatáros játék...stb.),de azért ne feledjük,hogy abból főz ami van!
Nekem nincs bajom velük mert hajtanak rendesen,de amíg Abate,Antonnini a két szélsőhátvédünk és a nagy bajnokainknak bérelt helyük van a 11-ben mert nem hajlandó a vezetőség versenyhelyzetbe hozni őket 1-2 rivális leigazolásával addig ne várjunk scudettót meg kupákat ettől a csapattól! |
Mi bajod van az Abate-Antonini kettőssel? |
Alapjábanvéve csak annyi,h nem egy Cafú vagy Tasotti vagy Maldini egyik sem!Becsülettel hajtanak ez nem kétség,de ha azt veszem,h Európa élcsapataiban (ahová mi is tartozni szeretnénk) Maiconok,Alvesek,Cole-ok,Evrák,Lahmok futkorásznak a szélen.....
De ez nem az ő hibájuk!Tehát velük nincs bajom  |
____________ Ho il cuore rosso e nero....
http://www.youtube.com/watch?v=pG0KuIr5SQ8
Non vogliamo i campioni, vogliamo una squadra,come quella chi lotta per i nostri colori! |
|
|
 |
MILANboy77
Cserejátékos

Székelyudvarhely, Erdély
|
Elküldve:
2010-02-09 19:18:46 |

|
| Pippomio írta: | Hát Leo is hibáztatható pár dologban (Egy csatáros játék...stb.),de azért ne feledjük,hogy abból főz ami van!
Nekem nincs bajom velük mert hajtanak rendesen,de amíg Abate,Antonnini a két szélsőhátvédünk és a nagy bajnokainknak bérelt helyük van a 11-ben mert nem hajlandó a vezetőség versenyhelyzetbe hozni őket 1-2 rivális leigazolásával addig ne várjunk scudettót meg kupákat ettől a csapattól! |
Mi bajod van az Abate-Antonini kettőssel? |
|
|
|
 |
Pippomio
Cserejátékos

Sopron
|
Elküldve:
2010-02-09 19:11:10 |

|
| Hell írta: | | Pippomio írta: | | Azt meg nem nagyon tudom elképzelni,hogy pl. Benitez eltűrné Berlu csapatösszeállításba való beleszólásait illetve a Kopasz igazolásait! |
Azért is lenne jó egy ilyen edző, akinek megvan a kellő tapasztalata, elismertsége, meg nem a sablon szöveget fogja nyomatni. "Megvan minden, tökéletes a csapat, blabla" |
Értem én.... Csak ismerjük eme 2 úriembert! Szeretik ha minden úgy
történik ahogyan ők akarják! |
|
|
|
 |
szaloky
Moderator

Budapest
|
Elküldve:
2010-02-09 19:02:58 |

|
Nagyon jó az utolsó válasz!!!  |
|
|
|
 |
Hell
Válogatott

Balmazújváros
|
Elküldve:
2010-02-09 18:57:34 |

|
| Pippomio írta: | | Azt meg nem nagyon tudom elképzelni,hogy pl. Benitez eltűrné Berlu csapatösszeállításba való beleszólásait illetve a Kopasz igazolásait! |
Azért is lenne jó egy ilyen edző, akinek megvan a kellő tapasztalata, elismertsége, meg nem a sablon szöveget fogja nyomatni. "Megvan minden, tökéletes a csapat, blabla" |
|
|
|
 |
Pippomio
Cserejátékos

Sopron
|
Elküldve:
2010-02-09 18:54:08 |

|
Azt meg nem nagyon tudom elképzelni,hogy pl. Benitez eltűrné Berlu csapatösszeállításba való beleszólásait illetve a Kopasz igazolásait! |
|
|
|
 |
Pippomio
Cserejátékos

Sopron
|
Elküldve:
2010-02-09 18:49:09 |

|
Hát Leo is hibáztatható pár dologban (Egy csatáros játék...stb.),de azért ne feledjük,hogy abból főz ami van!
|
|
|
 |
lechevalier
Válogatott

itt is-ott is...
|
Elküldve:
2010-02-09 18:48:49 |

|
| Hell írta: | | Hát, lehet meg leszek kövezve, de én annyira nem bánnám. Edzősködjön Leonardo egy ideig kisebb kluboknál, aztán kellő tapasztalattal várjuk vissza. Görcsösen ragaszkodik egy szisztémához, ami viszont messze nem működik tökéletesen. Jó edző lehet, de nem biztos hogy nálunk kell megvárni míg "beérik". |
ne aggódj,nem vagy egyedül.
egyre inkább úgy látom h da vinci remekül elvan a bohóc szerepével,semmi önálló 5let,elképzelés...mehet amerre akar. |
____________ ...ha Babapra mentek, okvetlenül kóstoljátok meg a helyi specialitást, a skótát. Nincs jobb, mint a a babapi skóta... |
|
|
 |
Hell
Válogatott

Balmazújváros
|
Elküldve:
2010-02-09 18:39:46 |

|
Hát, lehet meg leszek kövezve, de én annyira nem bánnám. Edzősködjön Leonardo egy ideig kisebb kluboknál, aztán kellő tapasztalattal várjuk vissza. Görcsösen ragaszkodik egy szisztémához, ami viszont messze nem működik tökéletesen. Jó edző lehet, de nem biztos hogy nálunk kell megvárni míg "beérik". |
|
|
|
 |
Tommy15
Cserejátékos

Tatabánya
|
Elküldve:
2010-02-09 18:33:29 |

|
|
|
 |
Yurku
Válogatott

Szeged/Kárpátalja
|
Elküldve:
2010-02-09 16:51:04 |

|
|
|
 |
MilanLaci
Stabil kezdő

Budapest
|
Elküldve:
2010-02-09 15:08:11 |

|
| nathaniel írta: | Szaloky: Egy újabb adalék a beszélgetésünkhöz:
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/02/04/1776197/chelsea-inducement-charge-over-gael-kakuta-cleared-by-cas
A Chelsea-t tisztázták, így minden további nélkül igazolhat majd nyáron. A cikk is említi Pato-t, mint elsődleges célpontot. Én nagyon bízom abban, hogy marad, de félek nem lesz könnyű megtartani. Ehhez vélhetően az is kell majd, hogy Pato lássa, illetve érezze, hogy a Milan versenyképes lesz a következő szezonban. Ez azonban a játékoskeret megerősítése nélkül kivitelezhetetlen! |
Ez így igaz, de a kopaszka is így gondolja? Nem hiszem el, hogy nem látja a keret gyenge pontjait. Múltkor már kérdeztem, hogy Braida úr nyaralni volt heteket Brazíliában vagy elővásárolt?
Ha kiesik Nesta, Th. Silva, s elmegy Pato, akkor vége mindenféle ábrándozásnak, legyen az a Serie A vagy a BL. |
|
|
|
 |
MilanLaci
Stabil kezdő

Budapest
|
Elküldve:
2010-02-09 14:59:50 |

|
| Fischer írta: | http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/02/05/1777196/adriano-galliani-milan-never-sold-an-injured-kaka-to-real
Galliani:Nem tudtunk róla,hogy Kaká krónikus ágyéksérüléssel szenved!
A R.Madrid a Milant hibáztatja? |
Mi is hibáztattuk a Madridot Redondo sérülése után. |
|
|
|
 |
milanfan
Stabil kezdő

Székelyudvarely
|
Elküldve:
2010-02-09 14:28:18 |

|
| Chris-uno írta: | | zila írta: | | milandrukker írta: | http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=166391
Jujj lecsókám, már szellőztetik a Seedorf-Huntelaar csomagot Robinhoért cserébe! |
Ihaj! Akkor inkább ne igazoljunk.
Közben eszembe jutott, hogy a MilanNews-on olvastam az imént, hogy Benzemát felajánlva körbetelefonált pár ügynököt a Real. Ha minden igaz, olyan 25 milláért passzolnák a fiút. |
Ugyanitt repked a hír, hogy a Fly Emirates első igazolása lehet a Dzeko-Krasic páros...? Az azért adnám! |
Úgy néz ki tudja az arab, hogy hogy kell megszeretetni magát a szurkolókkal
Ha megérkeznek ezek a spílerek tuti veszek egy Fly Emirateses mezt
Most ismét felcsillan a remény, hogy újból erős Milan épűlhet  |
|
|
|
 |
Chris-uno
Stabil kezdő

Győr
|
Elküldve:
2010-02-09 14:18:01 |

|
| zila írta: | | milandrukker írta: | http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=166391
Jujj lecsókám, már szellőztetik a Seedorf-Huntelaar csomagot Robinhoért cserébe! |
Közben eszembe jutott, hogy a MilanNews-on olvastam az imént, hogy Benzemát felajánlva körbetelefonált pár ügynököt a Real. Ha minden igaz, olyan 25 milláért passzolnák a fiút. |
Ugyanitt repked a hír, hogy a Fly Emirates első igazolása lehet a Dzeko-Krasic páros...? Az azért adnám! |
|
|
|
 |
Pato007
Focisuli

Székesfehérvár
|
Elküldve:
2010-02-09 13:38:49 |

|
|
|
 |
zila
Válogatott

Diószeg, Szlovákia
|
Elküldve:
2010-02-09 13:11:02 |

|
| milandrukker írta: | http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=166391
____________ Tifosi rossoneri
Tifosi milanisti
Teniamoci per mano
In questi giorni tristi |
|
 |
 |
milandrukker
Válogatott

|
Elküldve:
2010-02-09 12:11:38 |

|
http://www.calciomercato.com//index.php?c=&a=166391
Jujj lecsókám, már szellőztetik a Seedorf-Huntelaar csomagot Robinhoért cserébe!  |
____________ Az élet olyan, mint a póker; folyamatosan kapod a lapokat és rajtad múlik, h mit kezdesz velük.....de okos vagyok bazmeg  |
|
|
 |
SuperPippo
Stabil kezdő

Budapest
|
Elküldve:
2010-02-05 16:35:37 |

|
| nathaniel írta: | Szaloky: Egy újabb adalék a beszélgetésünkhöz:
http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/02/04/1776197/chelsea-inducement-charge-over-gael-kakuta-cleared-by-cas
A Chelsea-t tisztázták, így minden további nélkül igazolhat majd nyáron. A cikk is említi Pato-t, mint elsődleges célpontot. Én nagyon bízom abban, hogy marad, de félek nem lesz könnyű megtartani. Ehhez vélhetően az is kell majd, hogy Pato lássa, illetve érezze, hogy a Milan versenyképes lesz a következő szezonban. Ez azonban a játékoskeret megerősítése nélkül kivitelezhetetlen! |
Manapság minden sztárocska szájából elhangzik,hogy ha nem nyerünk semmit lépek,igazi zsoldosok világát éljük,tisztelet a kivételnek |
|
|
|
 |
SuperPippo
Stabil kezdő

Budapest
|
Elküldve:
2010-02-05 16:33:04 |

|
| Fischer írta: | http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/02/05/1777196/adriano-galliani-milan-never-sold-an-injured-kaka-to-real
Hol a nagy perec-kopasz barátság,ő bajuk..szarni rá  |
|
|
|
 |
goodvox
Stabil kezdő

Szarvas
|
Elküldve:
2010-02-05 16:15:56 |

|
|
|
 |
MilanEnci
Stabil kezdő

|
Elküldve:
2010-02-05 15:58:59 |

|
| Bloo írta: | | Fischer írta: | http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/02/05/1777196/adriano-galliani-milan-never-sold-an-injured-kaka-to-real
Dehogynem tudták! Ezért engedtük el ilyen könnyen! Gondoltam h ki fog derülni ilyen finomság. akitől jó pénzért megszabadulunk annak más csapatban hamar letelik! Jókor adjuk el a csillagokat. |
Biztos tudták, a MilanLab fantasztikus, a fogak állásából jósolnak, egyszerű ez...  |
____________ Pippo az Isten!
http://www.youtube.com/watch?v=_eC3_7-DNXk&feature=player_embedded |
|
|
 |
Bloo
Stabil kezdő

|
Elküldve:
2010-02-05 15:51:10 |

|
Dehogynem tudták! Ezért engedtük el ilyen könnyen! Gondoltam h ki fog derülni ilyen finomság. akitől jó pénzért megszabadulunk annak más csapatban hamar letelik! Jókor adjuk el a csillagokat. |
|
|
|
 |
Pippomio
Cserejátékos

Sopron
|
Elküldve:
2010-02-05 15:08:31 |

|
Jó duma Lehet,hogy a kopaszék meg röhögnek a markukban a Via Turatin. De hát "A pénztártól való távozás után reklamációnak nincs helye" |
|
|
|
 |
|
|