A nyáron 4-4-2.com szaklap szerint könnyen lehet, hogy a City a Milannal egy játékoscsere ügyletet bonyolít le pénzmozgás nélkül.
A Cityből Robinho érkezni a piros-fekete egyesülethez, míg a másik irányba Seedorf és Huntelaar távozhat.
Én támogatom:
1. fiatalítunk - Seedorf távozása (és jelentős fizetése) kvázi még kapunk is érte valamit/valakit
2. Ronaldinho/Pato párosnak lenne egy valóban potens alternatívája
Ha Dzeko a fő nyári célpont Huntelaar beáldozható szintén. Dzeko nyáron jóval olcsóbb lesz, lévén a Wolfsburg szinte biztos nem lesz jövőre BL szereplő...
A Tuttosport szerint a Balotelli és a Mourinho között lévő meglehetősen rossz viszony arra késztetheti a csatárt, hogy a nyáron távozzon az Intertől. Két lehetséges állomáshely van, mégpedig a Milan, vagy a Manchester City. Az Inter legalább 30 millió eurót kérne érte.
Balotelli óriási kockázat, amely kétféleképpen sülhet el:
1 Ha JM nem tudta fegyelmezni, akkoir Leo-tól se várjuk ezt => az életbe nem hozza vissza a rá kiadott pénzt
2 Kinézem belőle, hogy ha idejönne, dacból beáll a sorba, és megmutatja Mourinhonak és az internek, hogy hiba volt róla lemondani => hosszútávra megoldódhat a támadóproblémánk
Az ő leigazolása lenne a Milan történetének legrosszabb húzása.
Mocsadék....
balotelli lenne az utóbbi idők egyik legjobb [és legkedvencebb] igazolása! vérbeli nagyképű, problémás gyerek - de megkérdőjelezhetetlen a tudása. bárcsak több ilyen, igazi olasz futna ki nálunk a pályára! mindig imádkozom totti leigazolásáért is. ha balo jönne, én gyűjtést kezdeményeznék ibra megvételéhez is - én lennék az 1. szurkoló aki utalna pénzt. mer' lássuk be: a nagyképű, karakán, menő [és technikailag csúcs] spílerek szabják a fazont a csapatjátékban, másfelől pszichikai hadviselésük is standard fegyver!
unom már ezt a sok "alázatos/nem megyek bulizni/korrekt jófiú vagyok a pályán" karaktert! mind kispolgári. vagány, odabaszós fickók kellenek nekünk is - 1 materazzi/poulsen/totti/ibra sor újonnan manifesztálódott gerincét képzeltem el. senki nem az állna az utunkba! c. roni-nak nincs 1 öccse véletlenül?
különben abszolút 1 steril, szürke eminenciás kispolgári banda benyomását keltjük!
s nem utolsósorban a szurkolóknak is újulniuk kéne! a dacos, bunkó, problémás zseni elemek utáni igény a szükséges.... !!
A Tuttosport szerint a Balotelli és a Mourinho között lévő meglehetősen rossz viszony arra késztetheti a csatárt, hogy a nyáron távozzon az Intertől. Két lehetséges állomáshely van, mégpedig a Milan, vagy a Manchester City. Az Inter legalább 30 millió eurót kérne érte.
1 Ha JM nem tudta fegyelmezni, akkoir Leo-tól se várjuk ezt => az életbe nem hozza vissza a rá kiadott pénzt
2 Kinézem belőle, hogy ha idejönne, dacból beáll a sorba, és megmutatja Mourinhonak és az internek, hogy hiba volt róla lemondani => hosszútávra megoldódhat a támadóproblémánk
Nálam a magyarok elleni U21es meccsen vágta el magát. Semmi alázat nincs benne a labdrugás iránt. Nagyon lélektelenül játszott, Inter meccset nem nagyon nézek, de úgy hallom ott ugyan ez a helyzet.
Mocsadék....
balotelli lenne az utóbbi idők egyik legjobb [és legkedvencebb] igazolása! vérbeli nagyképű, problémás gyerek - de megkérdőjelezhetetlen a tudása. bárcsak több ilyen, igazi olasz futna ki nálunk a pályára! mindig imádkozom totti leigazolásáért is. ha balo jönne, én gyűjtést kezdeményeznék ibra megvételéhez is - én lennék az 1. szurkoló aki utalna pénzt. mer' lássuk be: a nagyképű, karakán, menő [és technikailag csúcs] spílerek szabják a fazont a csapatjátékban, másfelől pszichikai hadviselésük is standard fegyver!
unom már ezt a sok "alázatos/nem megyek bulizni/korrekt jófiú vagyok a pályán" karaktert! mind kispolgári. vagány, odabaszós fickók kellenek nekünk is - 1 materazzi/poulsen/totti/ibra sor újonnan manifesztálódott gerincét képzeltem el. senki nem az állna az utunkba! c. roni-nak nincs 1 öccse véletlenül?
különben abszolút 1 steril, szürke eminenciás kispolgári banda benyomását keltjük!
s nem utolsósorban a szurkolóknak is újulniuk kéne! a dacos, bunkó, problémás zseni elemek utáni igény a szükséges.... !!
____________ királyvízben fürdöm..
Legutóbb mammon szerkesztette (2010-02-06 16:24:08), összesen 1 alkalommal
Mocsadék....
____________ Be yourself no matter what they say
smigii Cserejátékos
Nagyiván(a Hortobágy kapuja)/Budapest XIII.ker
Állapot: Offline
Elküldve:
2010-02-05 11:44:23
redzsi11 írta:
Hej, azok a régi szép idők, mikor egy játékosra költöttünk majdnem ennyit. (összesen meg vagy 150-et) Euroban.
Milyen különös, jöttek is utána az eredmények...
Jah azok szépek voltak! De sokáig kell vissza menni, míg megtalálod, hogy mikor költöttünk 150 millcsit KB. 2001 ig!!! Mikor Ruí, meg Pippó érkezett, de ök sem kerültek 100 nál többe. 50 millió körül meg esetleg a See, Nesta(ő például 32)Rivaldo,Tomasson 4es, de utána BL és kupa győzelem.
Nyáron tuti elfogunk költeni egy 50 millio körüli összeget. Majd gondoljatok akkor rám, mert egész nyáron nem leszek net közelben...
Hej, azok a régi szép idők, mikor egy játékosra költöttünk majdnem ennyit. (összesen meg vagy 150-et) Euroban.
Milyen különös, jöttek is utána az eredmények...
Majd gondoljatok akkor rám, mert egész nyáron nem leszek net közelben...
Azért vigyünk be bablevest? Tegnap pont azt készítettem
csülökkel! (Nem megsértődni, csak zrika volt!)
Bár a próféta beszélne belőled, ami az igazolásokra szánt összeget
illeti.
____________ "Questa società non ci merita"e"La gente come noi si è rotta il cazzo"
smigii Cserejátékos
Nagyiván(a Hortobágy kapuja)/Budapest XIII.ker
Állapot: Offline
Elküldve:
2010-02-05 11:17:28
Lavechia írta:
Nyáron tuti elfogunk költeni egy 50 millio körüli összeget.
Nem kell itt parázni már most a nyár miatt. Ha csak azt nézem, hogy elméletileg már nem igazoltunk volna senkit, de hoztuk Mancinit (szerintem) Becks gyenge játéka miatt, az már kicsit pozitívum. Nyáron tuti elfogunk költeni egy 50 millio körüli összeget. Majd gondoljatok akkor rám, mert egész nyáron nem leszek net közelben...
Én nem is mondom, h nem nagy tehetség, de Gallianiék mikor fognak 30 millio eurot áldozni egy játékosért? Hernanes tizen egy-két millioért mienk lehetne és nem hozzuk! és mégsorolhatnék kb 10 percig neveket....
Jah..ezzel már egyetértek Annyi jó játékos van, aki pont jó kórban van (19-23), de mi úgyis vagy túl fiatalokat, vagy túl öregeket igazolunk...
Kár ezen mérgelődni! Lehetőségeink korlátozva vannak. Ha csak nem adják el Patot ne várjatok nagy igazolásokat. Ilyen áron pedig...
Nincs pénz be kell vallani, nem csak itt nincs máshol sincs sok kivéve talán a spanyol óriásokat no meg a milliomoskézen lévő angol csapatokat.
Meg az Inter.................
____________ Ho il cuore rosso e nero....
http://www.youtube.com/watch?v=pG0KuIr5SQ8
Non vogliamo i campioni, vogliamo una squadra,come quella chi lotta per i nostri colori!
Én nem is mondom, h nem nagy tehetség, de Gallianiék mikor fognak 30 millio eurot áldozni egy játékosért? Hernanes tizen egy-két millioért mienk lehetne és nem hozzuk! és mégsorolhatnék kb 10 percig neveket....
Jah..ezzel már egyetértek Annyi jó játékos van, aki pont jó kórban van (19-23), de mi úgyis vagy túl fiatalokat, vagy túl öregeket igazolunk...
Kár ezen mérgelődni! Lehetőségeink korlátozva vannak. Ha csak nem adják el Patot ne várjatok nagy igazolásokat. Ilyen áron pedig...
Nincs pénz be kell vallani, nem csak itt nincs máshol sincs sok kivéve talán a spanyol óriásokat no meg a milliomoskézen lévő angol csapatokat.
Remélem nem az lesz nyár végén,hogy mindennap egy általunk kiszemelt játékos más csapatba igazolásáról olvashatunk!Krasic-al van valami újabb fejlemény?
Pedig erre mérget vehetsz! Már most csoda, hogy nem vitték el
Hernanezt!
Jól dolgoznak a játékos megfigyelőink. A konkurencia remekül
profittál belőlük!
A The Sun szerint a Milan nyári főkiszemeltje a ManU. hátvédje, Nemanja Vidic lesz. A szerb védő már kifejtette, h a Real Madridot választaná, de sokat nyomhat az is, hogy a Milan Huntelaart is odaadná az angol klubnak.
Vidának örülnék,bár nem tudom kit ültetnénk padra Nestát vagy Silvát!
Inkább Ranocchiát hoznám!Balo meg maradjon ahol van!
Remélem Berlu legkésöbb nyáron kinyitja a pénztárcáját!
Vidicre semmi esély szerintem, bár igen jó lenne. Balotelli??? Én elhoznám tutira ha meg tudják szelídíteni nagyon nagy spíler lenne. Meg hát olasz és nagyon fiatal (olyat is hallottam róla h Milan szurkoló)! Tuti rárepülnék!
Én se látok sok esélyt Vidicre, a hírek szerint a két spanyol gigász i kiszemelte magának, de tuti licitálni fog a City is ha úgy dönt a MU, hogy távozhat. És hát mi nem fogunk 30-40 milliókért védőt igazolni...
A The Sun szerint a Milan nyári főkiszemeltje a ManU. hátvédje, Nemanja Vidic lesz. A szerb védő már kifejtette, h a Real Madridot választaná, de sokat nyomhat az is, hogy a Milan Huntelaart is odaadná az angol klubnak.
Inkább Ranocchiát hoznám!Balo meg maradjon ahol van!
Remélem Berlu legkésöbb nyáron kinyitja a pénztárcáját!
Vidicre semmi esély szerintem, bár igen jó lenne. Balotelli??? Én elhoznám mindenképp, ha meg tudják szelídíteni nagyon nagy spíler lenne. Meg hát olasz és nagyon fiatal (olyat is hallottam róla h Milan szurkoló)! Tuti rárepülnék!
Remélem nem az lesz nyár végén,hogy mindenap egy általunk kiszemelt játékos más csapatba igazolásáról olvashatunk!Krasic-al van valami újabb fejlemény? Jó lenne ha Sandro még 1-2 évig játsszana!
Van nekem egy olyan érzésem, hogy Nesta már nem fogja sokáig bírni. Most is elvileg "csak" meghúzódott majd lecserélték... Úgyhogy nyugodtan jöhet Vidic.
Én is ezt gondolom, sajnos bármennyire is szeretjük Sandrot neki is kifelé áll már a szekere ( az a csoda, hogy az idén eddig rendelkezésre állt ).
Ha még ezt mefejelnék egy Krasic-al is, akkor valóra válna az álmom, miszerint ( legalább ) kettő -ics névvégződésű emberrel megszűnne a töketlenkedés és a motíválatlan, lassú játéka a csapatnak ( náluk még a barátságos meccseken sincs alibizés ).
Csak legyen belőle valami.
Következő téma megtekintése Előző téma megtekintése Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
A WWW.ACMILAN.HU az AC MILAN CLUB BUDAPEST hivatalos honlapja. Mindazonáltal a MILAN A.C.-vel (hivatalos honlap: WWW.ACMILAN.COM) semmiféle kapcsolatban nem állunk (a hivatalos jelző tehát nem erre utal).
Az oldal minden részét (kivéve fényképek és a 3D-s gólvisszajátszások) a szerzői jogaink védik, másolásuk szigorúan tilos az oldal szerkesztőinek engedélye nélkül.